Latest Entries »

Followers

Friday, March 12, 2010

Dua gambar yang membuatkan aku rindu kembali..

Editor:Ust AMinmenulis.

Tibe-tibe rase rindu kepada sahabat-sahabat seperjuangan di taman Thanawi berlegar dalam fikiran.Ana doakan kalian semua dapat mengamalkan segala ilmu yang kita dapat di SMAASZA.Jangan jadi fitnah kepada pelajar-pelajar takhassus agama.Jauhi COUPLE yang boleh merosakkan kalian.Nak bercinta,kahwin!!
Ana rindukan kalian semua.

1)Ahmad Kamal Hafizullah(Al-Azhar)
2)Abdullah Amir(Al-Azhar)
3)Qatadah Zakaria(USIM)
4)Syafiq Hilmi(USIM)
5)Nabilli Rosdi(UUM)
6)Azidi Bakar(Al-Azhar)
7)Syukri Salleh(UIA)
8)Al-Amin Salleh(Al-Azhar)
9)Hafiz Abd Karim(UIA)
10)Azlan Zaf(UPSI)
11)Ahmad Ulwan(Al-Azhar)
12)Bukhari Yahaya(Al-Azhar)
13)Baharuddin Ghazali(UIA)
14)Abd Rahman Mustaffa(UIA)
15)Idham Muslim(USIM)
16)Hamdi Suhaimi(USIM)
17)NorAhmad Hakim(Al-Azhar)
18)Ahmad Zahani(Al-Azhar)
19)Abu Jihad(Al-Azhar)
20)Fakihani Naim(USIM)
21)Wan Khairudddin(Al-Azhar)
22)Abdul Mu'iz(Al-Azhar)
23)Khalil Azmi(USIM)
24)Azuwan Othman(Al-Azhar)
25)Azarul Aiman(Al-Azhar)


Gambar seterusnya adalah gambar ana bersma adik-adik yang pernah dididik sekadar yang termampu.
Editor:Khairul Anuar Naim

Teruskan berukhuwwah,Allahu akbar!!

5 comments:

tinta permata said...

Salam.
Nape Akh Khairul tu mcm pernah nampak ye?
UIA Nilai ke?
Kalau bukan,xpe.saje tny.
Syukron.

amar90 said...

Ye..betul la 2,anak buah ana tu..klu ade ap2 blh la report

KHAIYOE said...

hehhee...

amar90 said...

ape hehe..ha..rmai org knal nta 2,kne jge dr bk2 la ye..

tinta permata said...

owh..ok..jazakallah.

asif,saje tanya.
anyway,ana x duk kat nilai dah.
x dan nak bagi pape report.

but,insyaAllah set2 depa baik2 belaka..
tak tau la..

ok,wslm.